Apteekkikosmetiikka


ACO

ACOn tuotteet tunnetaan siitä, että ne kohtelevat ihoa hellävaraisesti eivätkä aiheuta allergisia reaktioita. ACO tuotteet sisältävät vain muutamia tarkoin valittuja raaka-aineita, joilla jokaisella on tietty tehtävä tuotteessa, eivätkä ne sisällä tarpeettomia lisäaineita. Tuotteet on kehitetty pohjoismaisia ihotyyppejä varten. ACO sarjasta löytyy tuotteet erilaisille ihotyypeille ja moniin erilaisiin tarpeisiin.


AVENE

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.


LA ROCHE-POSAY

Ihonhoitotuotteita herkkäihoisten tarpeisiin. La Roche-Posay tekee yhteistyötä yli 25 000 ihotautilääkärin kanssa maailmanlaajuisesti heidän työnsä eri osa-alueilla: ihosta hiuspohjaan ja arpia peittävästä värikosmetiikasta esteettisiin toimenpiteisiin. La Roche-Posay luo uuden sukupolven ihonhoitotuotteita, joiden aktiiviaineena toimii La Roche-Posay -lähdevesi.


VICHY

Vichy brändin sydän on ainutlaatuinen Vichy Thermal Spa -lähdevesi. Vichy-tuotteiden lähdevesi on peräisin Ranskan Vichyn kaupungista Lucas-lähteen vedestä. Vesi on poikkeuksellisen mineraalipitoista ja se on 100% luonnon raaka-aine. Vichy Thermal Spa- lähdevesi rauhoittaa ja vahvistaa ihoa. Sen tehokkuus on todistettu kliinisin testein.